• Welcome to Smashboards, the world's largest Super Smash Brothers community! Over 250,000 Smash Bros. fans from around the world have come to discuss these great games in over 19 million posts!

    You are currently viewing our boards as a visitor. Click here to sign up right now and start on your path in the Smash community!

The Finnish Topic (Power Rankings in separate topic)

MasterTK

Smash Apprentice
Joined
Aug 15, 2005
Messages
172
Location
Tampere, Finland
***GRANDE FINAL-turnaus***

- Super Smash Bros Melee -



Info:

Eli Tampereelle olen järjestämässä SSBM-turnausta. Kyseessä on mitä todennäköisemmin kaikkien aikojen suurin Suomessa järjestetty turnaus, joten pitää alkaa tekemään listaa mahdollisista osallistujista, jotta saan oikean kokoisen paikan vuokrattua.

SSBM --> Peli, josta turnaus pidetään.
Tampere --> Kaupunki Suomessa, jos joku ei tiedä.
Turnaus --> Kilpailuhenkinen tapahtuma, jossa porataan Smashia niin maan prkeleesti.

HUOM:

Tarkemmasta päivämäärästä ei ole vielä tietoa, mutta vuokraan jonkun paikan heti, kun osallistujamäärä on suunnilleen varmistunut. Turnauspaikka tulee olemaan jossain Tampereen keskustassa. Kauempaa tulevat haetaan asemalta ja opastetaan perille, elleivät itse osaa.

Säännöt:

- Ennen setin alkua on mahdollista bannia mikä tahansa kenttä (myös neutraalit) jolloin sitä ei voi valita ollenkaan pelattavaksi elleivät molemmat pelaajat halua sitä, sekä resetoida joku kenttä, jolloin kenttä valitaan uudestaan jos se tulee randomilla esille. Ensimmäinen kenttä valitaan randomilla.

- Pelin jälkeen, hävinnyt pelaaja valitsee seuraavan pelattavan kentän, jonka jälkeen voittaja valitsee hahmonsa ja lopuksi häviäjä valitsee hahmonsa.

- Neutraalit kentät singles: Final Destination, Pokemon Stadium, Yoshi's Story, Fountain of Dreams, Dreamland 64 ja Battlefield.

- Neutraalit kentät tiimit: Final Destination, Pokemon Stadium, Yoshi's Story, Dreamland 64, Kongo Jungle 64 ja Battlefield.

- Counterpick-kentät: Kaikki neutraalit omissa turnauksissaan plus Corneria, Rainbow Ride, Jungle Japes, Green Greens, Brinstar, Mute City, Poké Floats, Kongo Jungle 64. Mute city ja Fountain of Dreams ovat bannissa tiimeissä.

- Pelaaja ei saa valita edellistä kenttää missä on setin aikana voittanut vaikka se olisi tullut randomilla, mutta jos molemmille pelaajille sopii tätä kenttää voidaa pelata.

- Stalliminen on bannattu (Peach bomber stalli, Rising pound stalli ym.) Jos näin tapahtuu, annetaan luovutusvoitto kyseisestä matsista.

- Setin tulokset merkitään bracketiin

- Wobbling on bannattu

- BYOC (Bring your own controller) eli TOO (Tuo oma ohjaimesi)

- Tarkistakaa tasovalinnat, säännöt ym. ennen settien alkua jotta ei tule hankaluuksia setin jälkeen (esim. friendly fire on tiimeissä)

- Jos pelaajia on pariton luku eli yksi pelaaja jää pois tiimeistä, joku pelaaja jos haluaa voi jättäytyä tiimeistä pois tai pelata tiimit yhdessä lv.9 tasoisen tietokoneen kanssa (vinkki: Reiska vie peli-ilon, joten ota se)

Turnauksessa porataan ainoastaan Singles ja Doubles-turnaukset. Crew-matsit pelataan myös jossain välissä. Low tiereita ei pelata, sillä olen niin rikkinäinen Roylla+ Kirby on liian söpö.

Hinnat:

Osallistuminen Singleseihin maksaa 5e ja tiimeissä 5e/lärvi. Lisäksi hintaan saattaa tulla mahdollinen muutaman euron lisähinta, joka tulee paikan vuokrauksesta.

Osallistujalista:

Nakkasin listalle suoraan aikaisemmin turnauksissa olleita pelaajia. Voi perua kyllä, jos ei olekaan tulossa.

MasterTK
NHJ
Julle
Pallokissa
Udikku
WMK
Vilness
Neutroni
Uchi
Best
Uber
Zäp
Samochan
Coco
Peki
KVF
Lamperi >_>
tumbi
Sick
Masa
heplo
Phail3d
Laatikko
Jabi
Ijuka
eebrozgi
L!m3
saska
Lanttu + kavereita
Ebo
Usleon
Ltax
mayhem
pandem + mahdollisia kavereita
Twilight Prince
Wleß

--

Eli nyt ilmoittautumaan, mikäli koet kummaa kutinaa pyllyssä, että kiinnostaisi tulla näyttämään taitoja muita vastaan. Tässä alkuun nyt vähän infoa asiasta. Lisäilen aina koko ajan tähän viestiin uutta, kun jaksan.

Sama ketju löytyy myös osoitteesta: http://foorumi.nintendo.fi/index.php?topic=3832.0
 

Samochan

Smash Master
Joined
Jun 2, 2006
Messages
3,450
Location
I'm in your house, dsmashing your tv
Tulihan se sieltä. ^^Kutittaa kyllä sen verran vahvasti, että olen aika varmasti tulossa, ainoa epävarmuus tulee rahasta mutta eipä se koskaan ennenkään ole estänyt. >_> Cocosta nyt en tiedä, Peki ja Usleon nyt ainakin tulee ellei Usleonilla oo menoa. Raikku varmaan tulee kans.

Tiedän kans että 5 euroa on hyvä turnausraha, mutta koska meillä ei ole muita maksullisia turnauksia, niin eurolla tai parilla lisää olisiko mahdollista nostaa turnausmaksua? Euro tai pari ei tunnu missään ja loppupeleissä potin summa lisääntyy räjähdysmäisesti, varsinkin jos tulee monta kävijää. Sitten vuokra ei varmaan mene 5 euron yli.

Copypaste säännöissä on hyvä juttu. Voin kääntää tuon englanniksi niille ketkä olisi tulossa ulkomailta, jos sinulle sopii. :3 Pidän myös ajan tasalla ketkä sieltä tulee, sitten kun päivämäärä saadaan niin milloin ja mihin aikaan jne jne. Varmistan vielä alla olevat että ketkä tulee, kunhan sopiva päivämäärää saadaan.

1. Fuzzyness (varattu 10-11 ja 24-25 toukokuuta)
2. Yuna
3. AJP Anton (ei pääse 14 ja 19 toukokuuta ja 4-5 kesäkuuta)
4. AE (epävarma)
5. Tonberry
 

ZäP

Smash Apprentice
Joined
Dec 12, 2006
Messages
110
Location
Rovaniemi, Finland prkl
TK, heitäpä meikäläistä kyssärillä otsaan, olen pakkaamassa makkaraa atrialla ens kuusta eteenpäin, eikä mulla ole tietoa siitä mitenkä vuorot siellä menee.

Jos mie pääsen tulemaan, niin saat ostaa miulle kuralätkän.
 

MasterTK

Smash Apprentice
Joined
Aug 15, 2005
Messages
172
Location
Tampere, Finland
TK, heitäpä meikäläistä kyssärillä otsaan, olen pakkaamassa makkaraa atrialla ens kuusta eteenpäin, eikä mulla ole tietoa siitä mitenkä vuorot siellä menee.

Jos mie pääsen tulemaan, niin saat ostaa miulle kuralätkän.
Kyllä äiti. >_>
 

DarkUsleon

Smash Ace
Joined
Sep 2, 2005
Messages
579
Location
Germany
I'm attending depending on the date. As soon as ppl start talking more finnish to me I'll figure what that block of text says. But as long as tourney is not the first weekend of may, or one i may be away, count me in ( hopefully Hfam will say yes if Samo convinces them i'm in good hands hahah).

Tentative date would be apreciated, since i need money...
I'm poor ._.
 

Samochan

Smash Master
Joined
Jun 2, 2006
Messages
3,450
Location
I'm in your house, dsmashing your tv
Fuzzyness sanoo että lennot on vielä suhteellisen halpoja, että se mitä pikemmin saa päivämäärän, sitä varmemmin tulee. Tällä viikolla jos mahdollista. Kunhan ei ole toukokuun viimeinen viikonloppu, en ite silloin pääse. >.> Fuzzyness sanoo kans että 17/18 päivä on todella halpaa, vain 48 puntaa, suoraan tampereelle ryanairilla. O_o

Haluaisin kans kysyä miten rahat sitten jaetaan. Rahat takaisin neljännelle ja 60/30/10? Vai jotain fidlausta, 55/30/10/5? Pari euroa lisää singlesiin ei tunnu myöskään missään, jos vaikka tiimit ois edelleen 5 euroa. Jos tulee 30 henkilöä, 60 euroa lisää turnauspottiin olisi jo iso summa.
 

VilNess

Smash Champion
Joined
Jul 19, 2004
Messages
2,603
Location
Finland
VilNess pääsee turnaukseen sillä ehdolla että se on joko 30.5-1-6 viikonloppu tai 13-15.6 viikonloppu.

Ja tuo 30.5-1.6 edellyttää sitä että saan majapaikan sitä seuraavaksi viikoks (+vähän bänditavaraa, ku tampereen vieressä harjuvallassa tulee olemaan perjantaikeikka 6.6).

Jos Turnausta ei kuitenkaan pidetä 30.5-1.6 aikana, VilNessHelm tekee pikkuisen Roadtripin Uudella (oikeasti vanhalla) bändiauto/paku Hiacella, jolloin Ville suunnittelisi että saisi majapaiokan ti-keskiviikko yöksi 3-4.6 Pekin/Cocon luota tai Samon luota Oulusta.
Sitten toivoisin majapaikkaa 4-5.6 Seinäjoelta Vaikka Bestin tai Uberin luota... tai keltä vaa sieltä >_> ...;)
Ja sit toivoisin TK.lta majapaikkaa torstai-perjantai yöksi 5-6.6 ajaksi. sieltä pääsisin illaksi näppärästi harjuvaltaan, josta pitää muuten samantien lähteä kemiin keikalle (sen takia mulle ei sovi toi 6-8.6 viikonloppu)

TÄLLASTA!

Jos turnaus kuiten pidetään 30.5-1.6. Niin tulen sinne Hiace autolla (jossa siis bändikamaa jonku verran). Mutta onneks auton malli on harvinainen 2+3 henkilömäärältä, niin saan itseni lisäksi 4 muuta matkustajaa akselilta rovaniemi-tampere. Mielellään otan silti vain 3 lisää koska "sika-osaston" penkit ovat kaukana luksuksesta ja lähentelevät kunnoltaan VilNessin foxia joka otti TKn martalta turpiin lievestuoreella... tai jotain sinnepäin.

Hei, nakatkaa ideoita tai varatkaa kyytipaikkoja tampereelle jos toi turnaus tosiaa pidetään sillon 30.5-2.6
Etupenkkipaikka =20 €
sikaosasto = 15 €.
:D

EDIT: jos turnaus pidetään 13.6-15.6 niin tulen silloin sinne helsingistä junalla, silloin autokyytiä ei ole tarjolla. Rock.

EDIT2: kouluthan loppuu 31.5. Jos se on este niin mikä estää pitämästä turnausta sillee et venyy seuraavalle arjelle? niinku 31.5-5.6 tai jotain. ei tartte olla noin pitkä aika mut nakkasin vaa :p mulla on hyvät lomat alkaen 28.5. :D
 

MasterTK

Smash Apprentice
Joined
Aug 15, 2005
Messages
172
Location
Tampere, Finland
Ajattelin turnauspäiväksi 23.05.-25.05.2008.

Se tuntuisi sopivan yleisesti parhaiten suurimmalle osalle. Tässä olisi ainakin tarpeeksi aikaa kerätä matkarahoja ja muuta sellaista. Lisäksi tartevitsen listaa, että ketkä voivat tuoda mukanaan Cubeja ja Smasheja?
 

NeutralDamage

Smash Journeyman
Joined
Dec 4, 2006
Messages
225
Location
Espoo, Finland
Fuzzyness: Have you checked that if the flights to Helsinki are also as expensive in that 23.5 - 25.5 weekend? From Helsinki it costs something like ~£20 by train to Tampere, so as overall it might come cheaper than that £100.
 

ZäP

Smash Apprentice
Joined
Dec 12, 2006
Messages
110
Location
Rovaniemi, Finland prkl
suprisingly samochan did say something like that >_>. The day for the tourney haven't been decided yet (as far as I know)... for me and other heroes from Seinäjoki 23-25.5 is the only time when we can get there. But it all depends on MasterTK.

- bËst -

Niin ja Vilu... jos joskus majapaikkaa täältä sjoelta tarttet niin eiköhän meistä joku ojenna auttavan kätensä. Minä nyt viimeistään jos satun lomilla olemaan. =)
 

VilNess

Smash Champion
Joined
Jul 19, 2004
Messages
2,603
Location
Finland
Sonic on muuten aiko kovis Brawlissa.

"Sonic is the name, Speed is my game!" HAHAH! pakko mainata sonicia ihan ton takiaki.
 

VilNess

Smash Champion
Joined
Jul 19, 2004
Messages
2,603
Location
Finland
Paitsi että innostuin pelaamaan sheikki/Zelda combolla Sonicin sijasta. Zeldasta tuli uus bowser, joka toinen isku tappoisku >_> , ja sheikillä eteenpäin tilt hauska spämmittää... hauska toi brawli, sano muut mitä sano.
Ei tartte hiki kädessä opetella tekniikoita että pärjää, niin voi myös helposti keskittyä muihi hommiin.

+ For Brawl.
 

atheist

Smash Apprentice
Joined
Apr 3, 2006
Messages
77
Onko sen turnauksen ajankohta päätetty? Lähden ulkomaille 20pv mut jos se on sitä ennen niin voin varmasti tulla,ja tv,kubi,melee mahtuisi mukaan.
 

eebrozgi

Smash Cadet
Joined
Sep 11, 2007
Messages
61
Location
Finland - Mikkeli
Paitsi että innostuin pelaamaan sheikki/Zelda combolla Sonicin sijasta. Zeldasta tuli uus bowser, joka toinen isku tappoisku >_> , ja sheikillä eteenpäin tilt hauska spämmittää... hauska toi brawli, sano muut mitä sano.
Ei tartte hiki kädessä opetella tekniikoita että pärjää, niin voi myös helposti keskittyä muihi hommiin.

+ For Brawl.
Pelaappa vielä lisää sitä, kunhan opit sen "hienoudet" niin saattaa mieli muuttua.

? for Brawl.
 

VilNess

Smash Champion
Joined
Jul 19, 2004
Messages
2,603
Location
Finland
No saatiinpa tostaki väittely. Meikällä ainaki o muuta tekemistä nykyään ku vääntää tekniikoita hiki perseessä 12,5 h per päivä. Ainaki toistaseks brawli on ollu hyvä. Paska tosin ettei Nessiä/Lucasia ei voi käytännössä mainata ellei ne bannaa niitä chaingrabeja niitä vastaan. >_>
 

MasterTK

Smash Apprentice
Joined
Aug 15, 2005
Messages
172
Location
Tampere, Finland
Brawl on pahinta paskaa ja surkein jatko-osa sitten Perfect Dark Zeron, joka on sinällään jo melkoinen saavutus. Totaalinen paskaläjä, joka on todennäköisesti suunnattu aivohalvauksesta kärsiville idiooteille, tai ylisuurien peräpukamien leikkauksesta toipuville raajarikoille, joilta puuttu toinen silmä ja kives.

Brawl roskikseen ja Wii myyntiin, ei siihen oikein muuta ratkaisua ollut. Seuraavana tavoitteena irstas armomurha, jonka kohteena Sakurai itse. Ensin murhaan sen homon ja sitten raiskaan sen isän Jean Sibleiuksen Valse tristenin tahtiin.
 

Zlazher

Smash Rookie
Joined
Dec 18, 2007
Messages
21
Location
Finland, Järvenpää
Juu ehkä voi olla mutta turnauspelaaminen on parempaa kun partypelaaminen, eli melee on parempi, tuskin edes ostan brawlia, ellei jostain syystä brawlia aleta pelaamaan turneissa meleen sijaan...
 
Top Bottom